• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

5 sterren voor Oogst in Emerce100

NIEUWSUPDATE

31-01-2013

Voor het 8e jaar op rij heeft Emerce aan beslissers op het gebied online marketing, ICT en e-business gevraagd om de prestaties te beoordelen van leveranciers van diensten binnen e-business en –marketing.

emerce100-2013.620x250.75.Lanczos3.no.cc

In een serie online onderzoeken die werd voorgelegd aan de lezers van Emerce, Management Team en Computable mochten zij op basis van kennis/knowhow, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid én flexibiliteit de verschillende bureaus beoordelen.

Op basis van 1303 ingevulde enquêtes kwamen er verschillende rijtjes naar voren. Oogst is in de Emerce e-business top 100 ingedeeld in de categorie "Search marketingbureaus" en we nemen met 5 sterren een gedeeld 2e plaats in. Klanten gaven ons in vergelijking met collega bureaus een zeer hoge waardering, en daar zijn we natuurlijk blij mee. We realiseren ons terdege dat er kritiek is op de opzet en uitvoering van het onderzoek en ook dat het aantal ingevulde enquêtes laag is, maar je hebt als bureau ook een minimum respons- en dus bekendheid - nodig voor opname in de lijst. Het geeft voor ons aan dat we daarmee op de goede weg zijn.

Oogst wil organisaties helpen groeien met de juiste inzet van online media en het verbeteren van het online resultaat. Dat doen we sinds 2006 met een integrale aanpak voor alle online kanalen en een sterke focus op het rendement van onze opdrachtgevers. Met specialistische kennis en analyses krijgen we inzichten die worden vertaald naar online strategie en een vakkundige uitvoering. Voor diverse grote online spelers in Nederland voeren we integrale, ROI gedreven online marketing campagnes. We plannen, voeren uit en zijn de ogen en oren van onze opdrachtgevers zodat kansen worden benut en het resultaat uit online marketing groeit. En het is fijn dat we gezien worden!

Mocht je meegewerkt hebben aan dit onderzoek en voor ons gestemd hebben, dank daarvoor! We zullen ons blijven inzitten voor online resultaat voor onze klanten om volgend jaar toch weer in de lijst te staan!