• BEL ONS: 020 - 7155220
 • NL
 • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

10 must-reads van februari 2012

NIEUWSUPDATE

29-02-2012

Onze online marketeers hebben in de afgelopen maand deze artikelen voor je verzameld die je als e-commerce manager gelezen moet hebben.

blog_logo.620x250.75.Lanczos3.no.cc.0.jp

 

Trends in online marketing

 1. ' Internetverkopen zullen nog sterk stijgen de komende jaren', stelt professor Cor Molenaar, bijzonder hoogleraar emarketing & distance selling. 'Cijfers zijn slechts een weerslag van de verandering in koopgedrag en daardoor van de bestaande retail.'
 2. Slechts 8 procent van de consumenten kiest voor het uitzetten van gedragsgebaseerde reclame
 3. De Eerste Kamer heeft voor een tweede keer schriftelijke vragen ingediend bij het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) over de gewijzigde Telecomwet en meer specifiek: cookies. VVD en CDA zijn op dreef met sterke inhoudelijke vragen. Zowel het IAB als de DDMA liet er hun licht over schijnen.
 4. Winkelketens benutten de mogelijkheden om hun online en offline verkoopkanalen elkaar te laten versterken onvoldoende.Hierdoor lopen zij omzet mis. Dat concludeert adviesbureau PricewaterhouseCoopers (PwC)
 5. Neurowetenschap heeft sterke argumenten voor engagement en personalisatie in Marketing

 

Tips voor online marketeers

 1. Googlebevestigt de Panda 3.3 update, wijzigt de manier van het evalueren van links en voert 40 search updates door in februari
 2. Het gebruik van smartphones en tablets neemt sterk toe, steeds meer mobiele aankopen worden geregistreerd maar de retailers blijven achter. Is jouw webshop en/of site al klaar voor m-commerce? De consument namelijk wel!
 3. Hoe overtuig je de consument dat deze nu actie wil ondernemen. Er zijn manieren om dit principe ook in een online omgeving te gebruiken. In dit artikel staan 5 tips om uw bezoeker te bewegen vandaag nog iets te kopen.
 4. Google introduceert enhanced ad sitelinks: Advertenties als sitelink.
 5. Hoe kom je aan goede links? In dit artikel van SEOMoz krijg je 10 gouden tips om waardevolle links te vinden en gebruiken.

 

Smaakt dit naar meer, dan verwijzen we je graag naar ons blog waar je ook de must-read artikelen uit de afgelopen maanden terugvindt. Oogst deelt dagelijks meerdere links naar handige online artikelen en tips via twitter. Volg ons en blijf bij!