• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Blog

We bloggen regelmatig over nieuws en ontwikkelingen op ons vakgebied voor de vakmedia, zoals Emerce, Marketingfacts en Twinkle. Alle blogs worden geschreven door onze specialisten die dag in dag uit werken aan campagnes en projecten voor onze klanten. Wil jij ook op de hoogte blijven van onze blogs? Volg ons op TwitterLinkedInFacebook of SlideShare!

 

news BLOG

‘Binnen 5 jaar is affiliate marketing de grootste traffic driver’

18-04-2018

Zo begon Bas Weiler, Head of affiliate Europe bij Adidas, zijn keynote bij de Affiliateblogger Sessions. Om affiliate marketing ook daadwerkelijk die grootste traffic driver te laten worden, moet er wel een hoop veranderen binnen de affiliate wereld. Maar wat?

LEES MEER
news BLOG

Leidt data driven recruitment tot betere kandidaten?

13-04-2018

Data is hip en hot, ook in recruitmentland. De zoektocht naar het juiste talent is niet gemakkelijk: bedrijven halen alles uit de kast om top-notch kandidaten te werven in een innoverende en hypercompetatieve markt. Data geeft hierbij veel inzicht, maar hoe verbind je data met de kwaliteit van een uniek talent?

LEES MEER
news BLOG

Personalisatie in retail vraagt om realtime benadering

28-03-2018

Hoe bied je als bedrijf echte zinvolle gepersonaliseerde oplossingen? Tijdens eRetail kwamen een aantal mooie cases langs van bedrijven die goed weten in te spelen op de touchpoints met hun klant. Martine en Jolijn waren erbij en schreven er een blog over voor Emerce.

LEES MEER
news BLOG

6 tips om met Automation en Big Data aan de slag te gaan

09-03-2018

Het inzetten van klantdata voor marketingactiviteiten is essentieel om relevant te blijven voor de consument. Benjamin Mulder geeft zes tips hoe je schaalbaar om kan gaan met data in je online marketing.

LEES MEER
news BLOG

Interview: “Ik wil elke dag nieuwe dingen leren”

27-02-2018

Myrthe heeft het Traineeship Online Marketing bij de Oogst Academie succesvol afgerond. In dit interview blikt ze terug en deelt ze haar ervaringen.

LEES MEER