BEL ONS: 020 - 7155220

Blog

We bloggen regelmatig over nieuws en inzichten op bekende blogpagina's als Emerce, Marketingfacts en Twinkle. Op dit blog vind je het laatste nieuws binnen het digitale marketing vakgebied. Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van digital marketing? Volg ons op TwitterLinkedInFacebook of SlideShare!

 

news BLOG

Vergelijkers in het Google Shopping platform: wat zijn de gevolgen?

22-09-2017

Hoe gaat Google, na de boete van de Europese Commissie, andere vergelijkers een plekje geven in de Shopping-resultaten? En wat zijn de mogelijke gevolgen?

LEES MEER
news NIEUWSUPDATE

Van den Assem en Oogst winnen Dutch CRO Award

21-09-2017

Schoenen e-tailer Van den Assem en Oogst zijn de winnaar geworden van de Dutch CRO Awards in de categorie Personalisation.

LEES MEER
news BLOG

Smart media buying, transparantie en KPI’s: de recente ontwikkelingen

20-09-2017

Door de stormachtige ontwikkeling van (digital) media is het gehele proces van de inkoop tot de uitlevering totaal veranderd. Waar de digitalisering de wereld veel transparantie kan bieden, gebeurt bij inkoop van online media het tegenovergestelde.

LEES MEER
news BLOG

Programmatic marketing: dé driver voor een gepersonaliseerde ervaring

18-09-2017

Hoe bied je consumenten een gepersonaliseerde ervaring? En welke rol is er weggelegd voor programmatic marketing? In dit artikel lees je wat er echt voor nodig is om dit voor elkaar te krijgen, geïllustreerd met concrete voorbeelden.

LEES MEER
news BLOG

Deze features en updates heeft Google in petto voor marketeers en developers

14-09-2017

Op 30 en 31 augustus vond de Google Analytics Partner Summit weer plaats. Hét event voor Google Analytics Partners (inmiddels 500+). Krisjan Oldekamp is dit jaar namens Oogst afgereisd naar San Francisco om verslag te doen.

LEES MEER