BEL ONS: 020 - 7155220

Blog

We bloggen regelmatig over nieuws en inzichten op bekende blogpagina's als Emerce, Marketingfacts en Twinkle. Op dit blog vind je het laatste nieuws binnen het digitale marketing vakgebied. Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van digital marketing? Volg ons op TwitterLinkedInFacebook of SlideShare!

 

news NIEUWSUPDATE

Nieuw hoofdstuk voor Oogst

22-11-2017

We zijn supertrots om te melden dat Oogst en alle bureaus van de Oxyma groep per 22 november deel uitmaken van Merkle. Hiermee zetten we een volgende stap op het ambitieuze pad dat we in 2016 zijn ingeslagen met Oogst.

LEES MEER
news BLOG

Oogst krijgt MOA Fair Data keurmerk

08-11-2017

De MOA, Center for Marketing Insights - Research – Analytics, heeft het Fair Data keurmerk toegekend aan Oogst. Het keurmerk geeft aan dat Oogst voldoet aan de strenge kwaliteitseisen op het gebied van de omgang met data en persoonsgegevens.

LEES MEER
news NIEUWSUPDATE

Programmatic marketing? Download de special!

25-10-2017

Lees in deze special over de ins en outs van programmatic marketing. Over hoe het werkt, de mogelijkheden en uitdagingen en voorbeelden van campagnes.

LEES MEER
news BLOG

Impressie Seminar Smart Media Buying – 11 oktober 2017

19-10-2017

Oogst organiseerde op 11 oktober in Hotel Arena een seminar over Smart Media Buying: de kansen voor adverteerders én uitgevers om meer grip te krijgen op het rendement van online advertising. Een impressie van de middag...

LEES MEER