• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Blog

We bloggen regelmatig over nieuws en ontwikkelingen op ons vakgebied voor de vakmedia, zoals Emerce, Marketingfacts en Twinkle. Alle blogs worden geschreven door onze specialisten die dag in dag uit werken aan campagnes en projecten voor onze klanten. Wil jij ook op de hoogte blijven van onze blogs? Volg ons op TwitterLinkedInFacebook of SlideShare!

 

news BLOG

AVG (GDPR) en ePrivacy Verordening: wat is de impact op Digital Advertising?

19-02-2018

De nieuwe AVG wetgeving heeft gevolgen voor de marketingactiviteiten van een organisatie waarin persoonsgegevens worden verwerkt. Maar de specifieke eisen voor de inzet van de marketingkanalen worden vastgelegd in de aanstaande ePrivacy Verordening. Wat is de impact op Digital Advertising?

LEES MEER
news BLOG

Maturity in Data analytics: groeien naar Prescriptive Analytics

16-02-2018

Als online marketeer hoef je niet meer overtuigd te worden van de waarde van data: het is de oorsprong van elke beslissing en leidraad voor je strategie. Toch?

LEES MEER
news BLOG

Waar staat jouw bedrijf in Online Performance Based Marketing Maturity?

02-02-2018

Oogst werkte mee aan de Outperformance Marketing Maturity scan van ShoppingTomorrow. De scan geeft inzicht in welke stappen je moet nemen om het volgende niveau in je performance marketing strategie te bereiken.

LEES MEER
news BLOG

London calling: op bezoek bij Periscopix

31-01-2018

In december 2017 werd Oogst onderdeel van de Merkle. Daarmee accelereren we onze ambitie om wereldwijd marktleider in data gedreven digitale marketing te worden. De inkt onder de contracten is nauwelijks droog of we gaan op bezoek in Londen bij ‘zus’ Merkel Periscopix (MPX).

LEES MEER