Telraam staand

Succesvolle SEA campagnes leveren uitstekende resultaten op en kunnen je merk versterken. Vakkundig campagne beheer is wel een voorwaarde. Marktveranderingen en specifieke biedingen en instellingen moeten goed in de gaten worden gehouden en het loont om de campagnes constant te vernieuwen. Daarvoor is tijd, kennis en aandacht nodig.

SEA (search engine advertising) - De uitdaging van online adverteren

Het inkopen van verkeer op basis van zoekwoorden in zoekmachines (SEA) is voor veel bedrijven één van de belangrijkste online kanalen. Aandacht voor kwaliteit en relevantie is altijd bepalend voor het resultaat.

Onze ervaring is dat deze aandacht een efficiencyverbetering en daarmee aanzienlijke budgetbesparingen oplevert.

Soms kan een extra paar ogen op een campagne verfrissend werken. Daarom schakelden we voor een AdWords campagne Oogst in. Over het resultaat dat we met de vernieuwde campagne wisten te bereiken, waren we enthousiast. Daarom besloten we om samen met Oogst ook andere AdWords campagnes te optimaliseren. Oogst heeft ons overtuigd met resultaat en is een professionele en prettige partner om mee samen te werken.

Ellen den Ouden, Senior Online Marketeer bij bol.com

 

Oogst heeft jarenlange ervaring in het beheren van AdWords campagnes voor de meest concurrerende branches; van financiële dienstverlening tot last minute reizen, van zakelijke dienstverlening tot een seizoensgebonden aanbod.

Werkwijze SEA zoekmachine adverteren

Oogst richt zich met zoekmachine adverteren op:

 • Zichtbaarheid op specifieke zoekopdrachten
 • Meer relevante bezoekers
 • Optimale ROI (Return On Investment)
 • Maximalisatie van het aantal winstgevende conversies

Waarom SEA zoekmachine adverteren bij Oogst

 1. Actief campagnebeheer door ervaren professionals
 2. Totale controle over het budget en biedingen
 3. Maatwerk rapportages met analyses en aanbevelingen om de ROI te verbeteren
 4. Volledig transparante data en toegang tot de campagnes
 5. Optimale inzet van content netwerken met meedere soorten advertenties, waaronder display
 6. We zijn een sparringpartner op operationeel en strategisch niveau

Alle campagnemanagers van Oogst zijn Google Qualified Professionals met een sterke affiniteit voor web analytics. Oogst onderhoudt zeer nauwe relaties met alle grote zoekmachines.

Oogst werkt volledig transparant. Communicatie, rapportage en een volledige verantwoording van onze inspanningen zijn een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Categorie:

 • Share this article with your friends:
 • Share with your friends:
Advies nodig? Neem contact op

NCOI-Gebouw_oogst SEO en SEA voor NCOI

Uitdaging: Bewaak de organische optimalisatie tijdens de ontwikkelfase van de nieuwe website en voorkom een dip in verkeer uit zoekmachines door de migratie voor zoekmachines te optimaliseren. Resultaat: Een technisch en inhoudelijk geoptimaliseerde website die achteraf nauwelijks meer gecorrigeerd hoefde te worden. De migratie heeft geen noemenswaardige dip in traffic of vindbaarheid opgeleverd.

Lees meer »
HotelSpecials Verbeterde online vindbaarheid voor Hotel Booker

Hotel Booker B.V. (bekend van het label HotelSpecials.nl) heeft gekozen voor online marketing bureau Oogst als partner voor het verbeteren van de online vindbaarheid, strategische ondersteuning bij het beheer van de Google AdWords Campagnes en het optimaliseren van de prestaties van de website van HotelSpecials.nl. Oogst zal in dit traject nauw samenwerken met het online marketingteam van HotelSpecials.nl.

Lees meer »
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Regelmatig deelt Oogst actuele nieuwsartikelen en interessante ontwikkelingen uit de branche via de nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte!