stroom

Het kennisniveau van online marketing binnen de organisatie is een belangrijke succesfactor om samen te kunnen groeien. Kennis om te plannen, uit te voeren, om op niveau te kunnen sparren en om resultaten te kunnen beoordelen. Oogst help bij het opbouwen van die kennis met praktische trainingen.

Oogst biedt behalve kennisoverdracht tijdens de uitvoering van de diverse specialismen ook de mogelijkheid om gericht intern kennis en vaardigheden op te bouwen. Met workshops en trainingen voor zowel beginners als gevorderden leggen we de basis voor verdere groei.

Oogst biedt training en workshops in de volgende categorieën:

Oogst biedt deze trainingen voor zowel beginners als gevorderden. Per onderdeel en ervaringsniveau worden concrete leerdoelen opgesteld.

De workshops hebben als doel om theorie en vaardigheden bij te brengen om onderdelen zelf uit te voeren, of om de resultaten goed te kunnen beoordelen - en waar nodig bij te sturen.

Maatwerktrainingen en training op locatie behoren tot de mogelijkheden. Wil je meer weten, vul dan onderstaand formulier in.

  • Share with your friends:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Regelmatig deelt Oogst actuele nieuwsartikelen en interessante ontwikkelingen uit de branche via de nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte!