Het kennisniveau van online marketing binnen de organisatie is een belangrijke succesfactor. Kennis om te plannen, uit te voeren, om op niveau te kunnen sparren en om resultaten te kunnen beoordelen. Oogst help bij het opbouwen van die kennis met praktische trainingen.

Oogst-Spreken en kennis delen

Met uitgebreide ervaring op vrijwel alle vlakken van online marketing en met het opleiden van specialisten, hebben we een aantal practische opleidingen voor beginners en gevorderden beschikbaar. Meestal organiseren we dit voor grotere groepen tijdens een in-company training, maar ook individuele (maatwerk) programma's behoren tot de mogelijkheden.

Google AdWords Professional training

In deze workshop wordt aan de hand van theorie en oefeningen uitgelegd wat de belangrijkste succesfactoren en valkuilen van Google AdWords zijn. Tijdens deze training komen alle elementen van campagne set-up en optimalisatie aan bod. De workshop kan zowel voor beginners als voor gevorderden worden gegeven. Indien gewenst kan er worden afgerond met een GAP examen (Google AdWords Professional).

Google Analytics Professional training

In deze workshop wordt aan de hand van theorie en praktische oefeningen uitgelegd wat de belangrijkste succesfactoren en valkuilen van de inrichting en het gebruik van Google Analytics zijn. De workshop kan zowel voor beginners als voor gevorderden worden georganiseerd. Begeleiding naar het Google Analytics Qualified Individual examen behoort tot de mogelijkheden.

SEO Copywriting Workshop

In deze praktische workshop wordt aan de hand van duidelijke voorbeelden en de achterliggende theorie uitgelegd hoe SEO Copywriting het succes bij zoekmachines mede bepaalt. Ook wordt geoefend in het optimaliseren van webteksten en opmaak.  Dit leidt uiteindelijk tot hogere posities in de zoekresultaten voor belangrijke zoekwoorden, tot meer bezoekers en een hogere conversie van bezoeker naar klant.

 

Meer weten?

*
*
*

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

  • Deel deze pagina: