Team in Tjechische sneeuw

Wij werken met professionele maar zeker ook gezellige online marketeers in teamverband aan online campagnes voor onze opdrachtgevers. Wij voeren ze met veel kennis en passie uit.

Elk project wordt bij ons door een team opgepakt waarbij ontwikkeling, uitvoeren en analyseren van de diverse onderdelen van campagnes centraal staat. Elk teamlid draagt op zijn of haar niveau bij aan het succes van de campagnes.

Klantcontact

Naast de meer technische, inhoudelijke werkzaamheden en analyses heb je regelmatig contact met onze opdrachtgevers over de resultaten en doelstellingen. Elkaar stimuleren en inspireren staan bij ons hoog in het vaandel en successen worden gevierd.

Jorn Vriend

Ik ben direct na mijn studie commerciële economie bij Oogst aan de slag gegaan als junior adwords specialist en trof een ideale leerschool voor online marketeers. Ik werd intensief begeleid door online zwaargewichten en ben daardoor snel doorgegroeid tot zelfstandig online marketing consultant. Dat ik bij Oogst dagelijks grote en veelomvattende campagnes van Nederlandse A-merken manage heeft daar zeker aan bijgedragen.

Jorn Vriend, Online Marketing Consultant bij Oogst

Ontwikkeling

Wij delen kennis en inzichten in onze samenwerking met diverse klanten, maar ook door het geven van lezingen, workshops, (gast)colleges en het schrijven van artikelen voor diverse blogs. We stimuleren actief pogingen om je op dat vlak te ontwikkelen en bieden de gelegenheid om dit in te passen in je werkzaamheden.

Categorie:

  • Share this article with your friends:
  • Share with your friends:
Advies nodig? Neem contact op

OHRA Ook OHRA kiest voor Oogst

Verzekeringsmaatschappij OHRA heeft gekozen voor online marketing bureau Oogst voor het beheren van haar zoekmachine advertentiecampagnes en het verbeteren van de online vindbaarheid van haar website.

Lees meer »
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Regelmatig deelt Oogst actuele nieuwsartikelen en interessante ontwikkelingen uit de branche via de nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte!