We staan als online marketing bureau in de frontlinie van de ontwikkelingen op het gebied van online vindbaarheid, big data,web analytics en online advertising. Voor veel van onze klanten is online marketing een eerste levensbehoefte. Jij kunt daarin het verschil maken.

Team in Tjechische sneeuw

We nodigen je uit om onze ambitie te delen. Bij Oogst werk je in een professionele organisatie van gedreven en ervaren online consultants. Je werkt in teamverband en hebt eigen verantwoordelijkheden. Professionele groei is een gezamelijke doelsteling.

Naast de meer technische, inhoudelijke werkzaamheden en analyses heb je als Search Consultant of Web Analist regelmatig contact met opdrachtgevers over strategie, resultaten en doelstellingen. We zijn een echt team. Stimuleren en inspireren staan bij ons hoog in het vaandel en successen worden gevierd.

 

Oogst daagt me elke dag weer uit om creatief te zijn. Als je werkt aan campagnes van topspelers, moet je alert blijven en oog voor detail houden. Dat ik me ook actief in kan zetten om mijn kennis te delen via blogs, lezingen en binnen het interne opleidingstraject vind ik een enorme plus.

Martijn Staal, Web Analytics Consultant bij Oogst

 

Ontwikkeling

Wij delen kennis en inzichten in onze samenwerking met diverse klanten, maar ook door het geven van lezingen, workshops, (gast)colleges en het schrijven van artikelen voor diverse blogs. We stimuleren actief pogingen om je op dat vlak te ontwikkelen en bieden de gelegenheid om dit in te passen in je werkzaamheden.

Spreekt dit je aan? We hebben altijd plaats voor talent!

Meer weten?

*
*
*

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

  • Deel deze pagina: