We staan als online marketing bureau in de frontlinie van de ontwikkelingen op het gebied van online vindbaarheid, big data,web analytics en online advertising. Voor veel van onze klanten is online marketing een eerste levensbehoefte. Jij kunt daarin het verschil maken.

oogst-morzine

We nodigen je uit om onze ambitie te delen. Bij Oogst werk je in een professionele organisatie van gedreven en ervaren online consultants. Je werkt in teamverband en hebt eigen verantwoordelijkheden, waaronder direct contact met onze opdrachtgevers.

Onze cultuur laat zich het best omschrijven als 'professioneel en informeel'.  Professionele groei is een gezamelijke doelstelling. Stimuleren, plezier in wat we doen en inspireren staan bij ons hoog in het vaandel en successen worden gevierd. We zijn een echt team.

Martijn Staal

Oogst daagt me elke dag weer uit om creatief te zijn. Als je werkt aan campagnes van topspelers, moet je alert blijven en oog voor detail houden. Dat ik me ook actief in kan zetten om mijn kennis te delen via blogs, lezingen en binnen het interne opleidingstraject vind ik een enorme plus.

Martijn Staal, Web Analytics Consultant bij Oogst

 

Ontwikkeling

Wij delen kennis en inzichten in onze samenwerking met diverse klanten, maar ook door het geven van lezingen, workshops, (gast)colleges en het schrijven van artikelen voor diverse blogs. We stimuleren actief pogingen om je op dat vlak te ontwikkelen en bieden de gelegenheid om dit in te passen in je werkzaamheden.

Spreekt dit je aan? We hebben altijd plaats voor talent!

  • Deel deze pagina: