BEL ONS: 020 - 7155220

image

Talent

Wij zijn een toonaangevend online marketing bureau in Amsterdam. Onze jonge, innovatieve en groeiende organisatie biedt diensten op het hoogste niveau. Pas jij in deze ambitieuze omgeving? Dan zijn onderstaande functies misschien wat voor jou!


Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar online marketing talent. Heb jij affiniteit met internet, kennis van zoekmachines of digital marketing? En lijkt het je leuk om te sparren met gedreven, professionele en gezellige collega marketeers, zowel intern als aan klantzijde? Om ons team van extra kennis en daadkracht te voorzien, zoeken wij concreet naar een:

BEKIJK ALLE VACATURES arrow

Onze cultuur

Oogst helpt al meer dan tien jaar online ambities waar te maken. Inmiddels zijn we specialist in elk online kanaal; search, social, display, affiliate en email. 

We dagen je constant uit om het beste uit jezelf te halen. Kennis en ontwikkeling zijn erg belangrijk voor ons. We leggen de lat daarom hoog, maar bieden ook een uniek traject om door te groeien in een specialisme of naar een bredere functie.

We bieden je een uitdagende en professionele omgeving waarin je dagelijks werkt aan topcampagnes voor klanten als Europcar, HEMA, Rijksmuseum en NS.

We zijn een team van ambitieuze, resultaatgedreven en gezellige collega's. We doen veel aan sociale en sportieve activiteiten zoals wekelijkse borrels, hardloopwedstrijden en wintersport. 

Ben jij benieuwd naar de waanzinnige kansen die Oogst je kan bieden door onze samenwerking binnen de Oxyma Groep? Dit is hét moment om jouw carrière te boosten.

Werken bij Oogst

Vernieuwingen binnen online marketing volgen elkaar in razendsnel tempo en online marketing is zonder uitzondering van groot belang voor onze opdrachtgevers. Oogst werkt voor klanten die op het gebied van online marketing moeten blijven innoveren om te overleven. Binnen Oogst werk je gericht en planmatig aan je groei in kennis en vaardigheden in een unieke, professionele omgeving. Een investering in jezelf en in je toekomst. Voor jou betekent dat je elke dag opnieuw wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP