Social media zijn een deel van de totale marketing mix dat zichzelf inmiddels heeft bewezen.We ondersteunen in het bepalen van de social strategie, het voeren van creatieve campagnes en meten van de resulaten.

social

Online marketing is geen eenrichtingsverkeer meer. Met de opkomst van Social Media is het mogelijk om te bouwen aan relaties met je doelgroep. Je zult je als bedrijf wel moeten richten op het leveren van waarde, want geven is meer dan alleen zenden. 

Luisteren naar je doelgroep

Goed luisteren naar wat beinvloeders zeggen levert een schat aan informatie over behoeften en beweegredenen. Die inzichten zijn nuttig voor de boodschap via andere kanalen maar ook om het gesprek aan te gaan.  Bijvoorbeeld met advies, hulp, tips of, interessante content.

We zijn eerlijk over social media. Niet elk kanaal is geschikt voor iedere markt en als dat zo is dan vertellen we het ook. Onze doelstelling is om content te ontwikkelen die boeit en we gaan het gesprek aan met gebruikers en klanten. Hiermee versterken we de relatie tussen de doelgroep en onze opdrachtgevers. We bepalen samen de ideale distributiestrategie via Social kanalen en zorgen voor ervoor luid en duidelijk aanwezig te zijn. Onze Social Media content wordt geoptimaliseerd volgens de SEO richlijnen voor optimale organische vindbaarheid.

Oogst verzorgt onder andere de volgende Social Media diensten:

  • Social Strategy
  • Geintegreerde Social Media Monitoring
  • Content Development, Seeding & Distributie
  • Online Reputatie Management

Meer weten?

*
*
*

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

  • Deel deze pagina: