werving-SRR

Oogst staat voor online ondernemen op basis van kennis, kunde en meetbaar resultaat en we zijn altijd op zoek naar online marketing talent.

Houd jij van het internet en de onbegrensde mogelijkheden en commerciële uitdagingen? Ken je de ins en outs van zoekmachines en volg je de online ontwikkelingen op de voet? Lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan het succes voor de grote online spelers op de markt? En voel je je thuis in een team van gedreven, professionele en gezellige collega marketeers waarmee je kunt sparren over de details die het verschil maken?

Oogst staat voor online ondernemen op basis van kennis, kunde en meetbaar resultaat. Om ons team van extra kennis en daadkracht te voorzien, zoeken wij concreet naar een:

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar online marketing talent. Heb jij affiniteit met internet, kennis van zoekmachines en de drive om daarmee bij te dragen aan het succes voor de grote online spelers op de markt? Lijkt het je leuk om te sparren met gedreven, professionele en gezellige collega marketeers, zowel intern als aan klantzijde? Wij komen graag in contact voor een oriënterend gesprek met mensen die passen in onderstaande profielen:

Staat er geen passend profiel voor je in ons overzicht, maar heb je wel online marketing ambities? Wil jij je ervaring delen, je talenten inzetten op onze accounts en jezelf verder ontwikkelen bij Oogst? Stuur dan je CV met motivatie naar talent(at)oogstonline.nl ter attentie van Philip Spaas.

Acquisitie naar aanleiding van onze profielen wordt niet gewaardeerd.

Categorie:

  • Share this article with your friends:
  • Share with your friends:
Advies nodig? Neem contact op

onvz-SEO SEO migratie voor ONVZ

Uitdaging: Bewaak de organische optimalisatie tijdens de ontwikkelfase van de nieuwe website en voorkom een dip in verkeer uit zoekmachines door de migratie voor zoekmachines te optimaliseren. Resultaat: Een technisch en inhoudelijk geoptimaliseerde website die achteraf nauwelijks meer gecorrigeerd hoefde te worden. De migratie heeft geen noemenswaardige dip in traffic of vindbaarheid opgeleverd.

Lees meer »
OHRA Ook OHRA kiest voor Oogst

Verzekeringsmaatschappij OHRA heeft gekozen voor online marketing bureau Oogst voor het beheren van haar zoekmachine advertentiecampagnes en het verbeteren van de online vindbaarheid van haar website.

Lees meer »
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Regelmatig deelt Oogst actuele nieuwsartikelen en interessante ontwikkelingen uit de branche via de nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte!