Oogst staat voor online ondernemen op basis van kennis, kunde en meetbaar resultaat en we zijn altijd op zoek naar online marketing talent.

Oogst-helpende hand

Hou jij van de onbegrensde mogelijkheden en commerciële uitdagingen die het internet biedt? Ken je de ins en outs van zoekmachines en volg je de online ontwikkelingen op de voet?

Lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan het succes voor de grote online spelers op de markt? En voel je je thuis in een team van gedreven, professionele en gezellige collega marketeers waarmee je kunt sparren over de details die het verschil maken?

 

Jorn Vriend

Ik ben direct na mijn studie commerciële economie bij Oogst aan de slag gegaan als junior adwords specialist en trof een ideale leerschool voor online marketeers. Ik werd intensief begeleid door online zwaargewichten en ben daardoor snel doorgegroeid tot zelfstandig online marketing consultant. Dat ik bij Oogst dagelijks grote en veelomvattende campagnes van Nederlandse A-merken manage heeft er zeker aan bijgedragen dat ik nu als Client Services Manager aan de slag ben. 

Jorn Vriend, Client Services Manager bij Oogst

Wij zijn altijd op zoek naar online marketing talent. Heb jij affiniteit met internet, kennis van zoekmachines en digital marketing en de drive om daarmee bij te dragen aan het succes voor de grote online spelers op de markt? Lijkt het je leuk om te sparren met gedreven, professionele en gezellige collega marketeers, zowel intern als aan klantzijde? 

Om ons team van extra kennis en daadkracht te voorzien, zoeken wij concreet naar een:

Staat er geen passend profiel voor je in ons overzicht, maar heb je wel online marketing ambities? Wil jij je ervaring delen, je talenten inzetten op onze accounts en jezelf verder ontwikkelen bij Oogst? Stuur dan je CV met motivatie naar talent(at)oogstonline.nl ter attentie van Philip Spaas.

Acquisitie naar aanleiding van onze profielen wordt niet gewaardeerd.

 
  • Deel deze pagina: