oogst-landscape

Oogst staat voor samen online ondernemen. Onze kracht? We werken met de beste online professionals betrokken en enthousiast aan groei. Dat doen we vooral voor opdrachtgevers met ambitie.

We werken iedere dag hard aan het verbeteren van het online resultaat  van onze opdrachtgevers. We doen dit volgens een methode, die zijn waarde inmiddels heeft bewezen. De kern van onze succesvolle aanpak ligt in aandacht, oog voor detail en flexibiliteit.

We starten met een nulmeting en een duidelijk plan van aanpak. Deze roadmap wordt uitgevoerd door professionals die stuk voor stuk hun mannetje staan binnen vakgebied. Naast vakkundige uitvoering proberen we altijd onze opdrachtgevers naar een hoger plan te tillen door kennisdeling en strategische sessies. 

Oogst verbetert online resultaat voor bedrijven met online ambitie met:

Oogst is anders. Laat ons vertellen waarom.

Categorie:

  • Share this article with your friends:
  • Share with your friends:
Advies nodig? Neem contact op

onvz-case SEO migratie voor ONVZ

Uitdaging: Bewaak de organische optimalisatie tijdens de ontwikkelfase van de nieuwe website en voorkom een dip in verkeer uit zoekmachines door de migratie voor zoekmachines te optimaliseren. Resultaat: Een technisch en inhoudelijk geoptimaliseerde website die achteraf nauwelijks meer gecorrigeerd hoefde te worden. De migratie heeft geen noemenswaardige dip in traffic of vindbaarheid opgeleverd.

Lees meer »
collega_gezocht Oogst zoekt Talent

Oogst is een jonge en innovatieve organisatie. Resultaatgerichte online marketing is ons vak. Wij maken websites beter vindbaar bij zoekmachines als Google via advertentiecampagnes en zijn daarmee zeer renderend voor onze opdrachtgevers. Onder onze klanten bevinden zich gevestigde namen als NCOI, OHRA, Delta Lloyd, Bol.com en D-Reizen.

Lees meer »
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Regelmatig deelt Oogst actuele nieuwsartikelen en interessante ontwikkelingen uit de branche via de nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte!