winterberg team

Wij zijn een online marketing bureau in Amsterdam. Onze jonge, innovatieve en groeiende organisatie verhoogt de online omzet voor onze klanten met een doelgerichte en bewezen aanpak.

We werken onder andere voor OHRA, Kleertjes.com, ONVZ, BOL, D-reizen, Deloitte, Hostnet en Hypotheek Visie. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam, temidden van tientallen andere dynamische mediabedrijven in Pand Noord.

Oogst staat voor online ondernemen op basis van kennis, kunde en meetbaar resultaat. Om ons team van extra kennis en daadkracht te voorzien, zoeken wij concreet naar een:

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar online marketing talent. Heb jij affiniteit met internet, kennis van zoekmachines en de drive om daarmee bij te dragen aan het succes voor de grote online spelers op de markt? Lijkt het je leuk om te sparren met gedreven, professionele en gezellige collega marketeers, zowel intern als aan klantzijde? Wij komen graag in contact voor een oriënterend gesprek met mensen die passen in onderstaande profielen:

Staat er geen passend profiel voor je in ons overzicht, maar heb je wel online marketing ambities? Wil jij je ervaring delen, je talenten inzetten op onze accounts en jezelf verder ontwikkelen bij Oogst? Stuur dan je CV met motivatie naar talent(at)oogstonline.nl ter attentie van Philip Spaas.

Acquisitie naar aanleiding van onze profielen wordt niet gewaardeerd

Categorie:

  • Share this article with your friends:
  • Share with your friends:
Advies nodig? Neem contact op

kleertjes-aapje Affiliate marketing voor Kleertjes.com

Uitdaging: het succesvol opzetten van het affiliate kanaal, waarbij kannibalisatie op andere kanalen minimaal is. Resultaat: Oogst heeft een succesvol affiliate programma neergezet waarmee substantieel additioneel salesvolume wordt gegenereerd.

Lees meer »
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Regelmatig deelt Oogst actuele nieuwsartikelen en interessante ontwikkelingen uit de branche via de nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte!