Wij zijn een toonaangevend online marketing bureau in Amsterdam. Onze jonge, innovatieve en groeiende organisatie biedt diensten op het hoogste niveau. Pas jij in deze ambitieuze omgeving? Dan zijn onderstaande functies misschien wat voor jou!

gaucnov20134

Online marketing verandert razendsnel en is zonder uitzondering van groot belang voor onze opdrachtgevers. We bieden je een uitdagende en professionele omgeving waarin je dagelijks werkt aan topcampagnes voor toonaangevende opdrachtgevers.

We dagen je constant uit om het beste uit jezelf te halen. Kennis en ontwikkeling zijn voor ons erg belangrijk. We leggen de lat daarom hoog, maar bieden ook een uniek traject om door te groeien in een specialisme of naar een bredere functie.

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam, temidden van tientallen andere dynamische mediabedrijven in Pand Noord.

Wij zijn altijd op zoek naar online marketing talent. Heb jij affiniteit met internet, kennis van zoekmachines en digital marketing en de drive om daarmee bij te dragen aan het succes voor de grote online spelers op de markt? Lijkt het je leuk om te sparren met gedreven, professionele en gezellige collega marketeers, zowel intern als aan klantzijde?

Om ons team van extra kennis en daadkracht te voorzien, zoeken wij concreet naar een:

Staat er geen passend profiel voor je in ons overzicht, maar heb je wel online marketing ambities? Wil jij je ervaring delen, je talenten inzetten op onze accounts en jezelf verder ontwikkelen bij Oogst? Stuur dan je CV met motivatie naar talent(at)oogstonline.nl ter attentie van Philip Spaas.

Acquisitie naar aanleiding van onze profielen wordt niet gewaardeerd

Jorn Vriend

Ik ben direct na mijn studie commerciële economie bij Oogst aan de slag gegaan als junior adwords specialist en trof een ideale leerschool voor online marketeers. Ik werd intensief begeleid door online zwaargewichten en ben daardoor snel doorgegroeid tot zelfstandig online marketing consultant. Dat ik bij Oogst dagelijks grote en veelomvattende campagnes van Nederlandse A-merken manage heeft er zeker aan bijgedragen dat ik nu als Client Services Manager aan de slag ben. 

Jorn Vriend, Client Services Manager bij Oogst

Meer weten?

*
*
*

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

  • Deel deze pagina: