Spoorboom2

Oogst is in 2005 door Nico Maessen en Philip Spaas opgericht onder de naam Search Factory. Na ruim 5 jaar was dit jasje te klein: de dienstverlening is verder gegroeid dan zoekmachinemarketing alleen en onze aanpak is verre van fabrieksmatig.

We hebben gezocht naar een naam die onderscheidend is, een naam die kort en krachtig iets zegt over werken aan resultaat en onze nuchtere kijk op online marketing. Oogst is het resultaat.

De oprichters

Nico Maessen (MSc Economie, Rijksuniversiteit Groningen) heeft zijn sporen in marketing en commercie verdiend bij uitgever VNU, het latere Nielsen. Zijn passie ligt bij het verbeteren en vernieuwen van de diverse diensten van Oogst en hij haalt zijn energie uit Oogst, zijn gezin en fotografie.

Mede oprichter is Philip Spaas (MSc Business Administration, Rijksuniversiteit Groningen). Zijn interesse in andere landen en culturen bracht hem ook in zijn carrière over de landsgrenzen. Met een adviserende achtergrond in Telecom (KPN), IT en media heeft Philip Spaas de nodige zakelijke bagage om klanten bij te staan in online vervolgstappen.

Oogst is gevestigd in Pand Noord in Amsterdam.

Wil je meer weten over Oogst en haar dienstverlening, vul dan onderstaand formulier in.

Categorie:

  • Share this article with your friends:
  • Share with your friends:
Advies nodig? Neem contact op

Special_EmailHeader(600px)_ Search Factory wordt Oogst

Online marketing bureau Search Factory gaat met ingang van 31 mei 2011 verder als Oogst. Met de naamswijziging en rebranding laat het bureau kort en krachtig zien dat het vooral gaat om het behalen van online resultaat. Daarnaast heeft Oogst de afgelopen zes jaar een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Ook dekt de term ‘zoekmachine marketing’ niet meer het totale pakket aan dienstverlening.

Lees meer »
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Regelmatig deelt Oogst actuele nieuwsartikelen en interessante ontwikkelingen uit de branche via de nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte!