Oogst levert al 10 jaar professioneel maatwerk voor het verbeteren van de online resultaten. Het management team bestaat uit een combinatie van ondernemerschap, inhoudelijke kennis en jarenlange online ervaring. 

man-team-600x302

Nico Maessen

nico-fc100x150Nico Maessen is een van de oprichters van Oogst en is met 15 jaar ervaring in de online media- en uitgeefwereld een specialist in mediastrategie, online commercie en resultaatgericht adverteren.

Binnen Oogst is hij verantwoordelijk voor General Management, Sales, Marketing en Legal.

Nico behaalde een Mastertitel Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

linkedin

 

 

Philip Spaas

profielfoot-philip

Oprichter Philip Spaas heeft een achtergrond in de consultancy in onder andere Telecom (KPN), IT en media.  Philip heeft de nodige zakelijke bagage om klanten bij te staan in online verbetertrajecten en is verantwoordelijk voor sales en interne processen.

Binnen Oogst is hij verantwoordelijk voor General Management, HR, Operations en Finance.

Philip behaalde zijn Mastertitel Business Administration aan de Rijksuniversiteit Groningen.

linkedin

 

 

Arjen Hettinga

arjen-fc.jpg100x150Arjen Hettinga is als Client Services Director verantwoordelijk voor de vertaalslag van strategie naar de diverse specialismen. Arjen is afgestudeerd aan de HvA en stuurt een team van online marketeers aan op gebied van Search Engine Advertising (SEA), Search Engine Optimization (SEO), Affiliate Marketing, Display en Social Advertising.

Arjen is een gewild spreker en betrokken bij diverse congressen en seminars op het gebied van web analytics en online marketing.

linkedin

 

 

Maurice Vriend

maurice-vriendMaurice Vriend is Manager Operations en is verantwoordelijk voor de operationele aansturing en planning van de SEA en SEO teams. Maurice heeft in de loop der jaren een schat aan praktijkervaring opgebouwd en ondersteunt naast zijn rol als MT lid als consultant klanten op strategisch niveau om targets te formuleren, realiseren en liefst te overtreffen.

linkedin

 

 

 

Meer weten?

*
*
*

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

  • Deel deze pagina: