Oogst levert al 10 jaar professioneel maatwerk voor het verbeteren van de online resultaten. Het management team bestaat uit een krachtige combinatie van ondernemerschap, inhoudelijke kennis en jarenlange online ervaring. 

Nico Maessen

nico-fc100x150Nico Maessen is een van de oprichters van Oogst en heeft zich met 15 jaar ervaring in de media- en uitgeefwereld ontwikkeld tot een specialist in mediastrategie, commercie en resultaatgericht adverteren.

Binnen Oogst is hij verantwoordelijk voor General Management, Sales, Marketing en Legal. Nico behaalde een Mastertitel Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

linkedin

 

 

 

Philip Spaas

philip-spaasOprichter Philip Spaas heeft een achtergrond in de consultancy in onder andere Telecom (KPN), IT en media. Binnen Oogst is hij verantwoordelijk voor General Management, HR, Operations en Finance. Philip heeft de nodige zakelijke bagage om klanten bij te staan in online verbetertrajecten en is verantwoordelijk voor sales en interne processen.

Philip behaalde zijn Mastertitel Business Administration aan de Rijksuniversiteit Groningen.

linkedin

 

 

 

Arjen Hettinga

arjen-fc.jpg100x150Arjen Hettinga is als Client Services Director verantwoordelijk voor de vertaalslag van strategie naar de diverse specialismen. Arjen is afgestudeerd aan de HvA en stuurt een team van online marketeers aan op gebied van Search Engine Advertising (SEA), Search Engine Optimization (SEO), Affiliate Marketing, Display en Social Advertising.

Arjen is een gewild spreker en betrokken bij diverse congressen en seminars op het gebied van web analytics en online marketing.

linkedin

 

 

Maurice Vriend

maurice-vriendMaurice Vriend is Teamlead Search en is verantwoordelijk voor de operationele aansturing en planning van de SEA en SEO teams. Maurice heeft in de loop der jaren een schat aan praktijkervaring opgebouwd en ondersteunt naast zijn rol als Teamlead als consultant klanten op strategisch niveau om targets te formuleren, realiseren en liefst te overtreffen.

linkedin

 

 

Meer weten?

*
*
*

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

  • Deel deze pagina: