BEL ONS: 020 - 7155220

image

SEA

SEA, en met name Google AdWords is uitgegroeid tot een bijzonder effectieve marktplaats.  De evolutie van de Google resultaatpagina en stijgende kosten per klik hebben er voor gezorgd dat alleen de eerste drie adverteerders een kans maken om marktaandeel te behouden of te groeien.

Dat geldt voor de desktop versie, maar nog meer voor de mobiele versie waar nog minder ruimte beschikbaar is. Het is dringen aan de top en alleen de besten winnen. Dan moet alles kloppen. Zoekmachine adverteren is het stevige fundament onder oogst. Onze jarenlange ervaring in vrijwel alle segmenten en onze best-in-class technologie en processen bieden je een concurrentievoordeel waarmee je de strijd kunt winnen.

Ervaring, technologie en talent

We geloven in de mix van slimme technologie en menselijk talent en lopen aantoonbaar voorop met de laatste innovaties. We bieden onze klanten ervaring, betrokkenheid en specialistische kennis op het gebied van Search. Dat levert resultaat op in de meest concurrerende online markten. We weten daarnaast hoe SEA optimaal tot recht komt in de bredere online marketingmix. 

Doorlopend testen en verbeteren zijn onze bouwstenen voor online succes. Onze in-house developers zorgen ervoor dat automatiseringen en technische implementaties snel en vlekkeloos verlopen. We hebben de juiste technologie in huis om het actuele productaanbod te vertalen naar campagnes voor elke relevante combinatie van categorie, merk, type en gebruiksmoment.

Al onze SEA specialisten zijn zowel Google AdWords als Google Analytics gecertificeerd. Waar nodig werken onze search consultants op locatie, als verlengstuk van het online team en dragen bij aan het ontwikkelen van vaardigheden en processen.

SEA door Oogst bestaat uit

  • Strategie en tactics: bepalen van doelstellingen, doelgroep en budget

  • Campagne opzet, management en optimalisatie

  • Rapportage en dashboarding

  • API technologie en scripting

  • Feed management

  • Optimalisatie binnen Shopping, Remarketing, Maps/Local, etc.

  • Training en advies

Meer kanalen

photo

SEO

Zoekmachine optimalisatie richt zich op het verbeteren van relevantie en autoriteit. We kijken verder dan keyword rankings...

MEER INFORMATIE
photo

Web Analytics

Inzicht begint met betrouwbare data. Oogst is erkend web analytics specialist en web analytics is dan ook een belangrijk onderdeel...

MEER INFORMATIE
photo

Dashboarding en Rapportage

Impactvolle beslissingen neem je het liefst op basis van actuele, gedetailleerde en real time data. Oogst zorgt voor inzicht...

MEER INFORMATIE