BEL ONS: 020 - 7155220

image

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is een effectieve, resultaatgedreven vorm van online marketing dat weinig financieel risico met zich mee brengt. Door te werken met verschillende type publishers zoals voucher codes, vergelijkingssites en cashback websites kun je jouw naamsbekendheid vergroten en – bij tactisch gebruik – je gemiddelde orderwaarde verhogen.

Oogst werkt intensief samen met zowel de adverteerders als affiliates waardoor optimaal resultaat wordt bereikt. Oogst helpt affiliate campagnes via partnernetwerken en/of whitelabel oplossingen winstgevend te maken en houden.

Onze aanpak

We beoordelen affiliates kritisch op toegevoegde waarde, meten de bijdrage van partners in het aankoopproces en komen in overleg tot een juiste vergoeding. Daarnaast onderhouden we de contacten met affiliates en netwerken om het maximale uit de partnernetwerken te halen.

Ons in-house team biedt een ondersteunende rol op het gebied van creatieve creatie en onze analyses en rapportages kunnen worden aangepast aan de gewenste KPI’s.

Naast het feit dat Oogst zich aan de kant van haar klanten stelt, zijn de specialisten van Oogst een belangrijke, bindende en stimulerende factor in het contact met de publishers. Duidelijkheid aan de kant van de adverteerder is namelijk cruciaal: welke publishers je niet wilt, wat belangrijk is in je assortiment, welke criteria je hanteert in het toekennen van een sale en hoe je omgaat met retouren.

We stellen een affiliate strategie op die past bij jouw bedrijf en je zal helpen bij het bereiken van je algehele online marketing doelstellingen.

Affiliate Marketing door Oogst bestaat uit

  • Opzetten van campagnes
  • Advies op het gebied van branche, netwerk en marges
  • Affiliate programma audits
  • Retargeting en remarketing
  • Lead generatie
  • Mobiel en video

Meer kanalen

photo

Social Media Advertising

Social Media Advertising biedt veel mogelijkheden om merkbeleving te versterken en gericht de juiste doelgroep te bereiken... 

MEER INFORMATIE
photo

Email Marketing

Email Marketing is bij uitstek geschikt voor klantenbinding en het genereren van omzet en leads. We bieden effectieve e-mail campagnes...

MEER INFORMATIE
photo

SEA

SEA is een efficiënte, meetbare en rendabele methode om de beste ROI uit je campagnes te halen. Geen kanaal zit zo dicht tegen de conversie...

MEER INFORMATIE