BEL ONS: 020 - 7155220

image

Web Analytics

Een goed ingerichte Web Analytics is het fundament onder iedere succesvolle marketingcampagne. Zo kom je erachter waarom bezoekers afhaken tijdens het bestelproces, krijg je inzicht in de waarde van klanten én kun je de resultaten van alle online campagnes beoordelen, sturen en verbeteren.

Bij Oogst zijn we gek op cijfers en altijd op zoek naar manieren om data om te zetten naar kansen. We bieden begrijpelijke informatie waarmee we de prestaties van je website en marketing campagnes optimaliseren.Onze Web Analytics experts vertalen data naar systemen, campagnes en kansen.

Onze aanpak

Web Analytics is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Oogst. Het is wat al onze diensten, campagnes en acties verbindt. We geven onze klanten helder inzicht in prestaties die helpen om de juiste beslissingen te nemen, campagnes op ROI aan te sturen en verbeterprocessen te starten.

Impactvolle beslissingen neem je het liefst op basis van actuele, gedetailleerde en real time data. Met het instellen van dashboards en rapportages krijg je het inzicht dat je als internet marketeer nodig hebt. Oogst ondersteunt klanten bij het bepalen wat gerapporteerd moet worden, de data te verzamelen en het begrijpelijk weer te geven.

Daarnaast focussen we op segmentatie en forecasting. Dit biedt namelijk groot concurrentievoordeel wanneer hier slim mee wordt omgegaan. We helpen klanten bij het gericht verzamelen van klantdata en het maken van de vertaalslag naar online marketing.

Om de impact van de verschillende digitale kanalen inzichtelijk te krijgen, maken we ook gebruik van een geavanceerd attributiemodel. Meten en modelleren spelen een belangrijke rol bij effectieve conversie attributie. We meten de customer journey van begin tot het eind en bepalen de impact van elke stap op het resultaat. Hierdoor ontstaat een model waarmee we media, kosten en baten op waarde kunnen schatten.

Bij Oogst maken we het verschil door onze ervaring en commitment. Ons WA team biedt 24/7 hands-on kennis, training en ondersteuning op het gebied van web analytics, e-commerce advies en data-analyse. We staan vooraan bij het ontwikkelen en testen van bèta's en ontvangen directe technische ondersteuning van Google.

Oogst maakt deel uit van het selecte gezelschap Google Analytics Certified Partners (GACP) en is Google Analytics Premium gecertificeerd. We ondersteunen in het oplossen van concrete vraagstukken, maar ook in het op een hoger plan brengen van web analytics bij onze opdrachtgevers.

Web Analytics door Oogst bestaat uit

  • Attributie en media mix optimalisatie
  • Dashboards en Business intelligence
  • Segmentatie en profilering van klantgroepen
  • Personalisatie van communicatie via eigen en betaalde media
  • Multivariate testing
  • Google Analytics (en Premium) support
  • Analytics meetplan
  • Implementatie & KPI workshop

Whitepaper

Het is meer dan ooit belangrijk om data en inzichten voorhanden te hebben om de juiste marketingbeslissingen te maken. Google Analytics Premium helpt conversiegerichte bedrijven om snel toegang te krijgen tot de inzichten die ze nodig hebben om hun online marketing activiteiten te optimaliseren.

Meer data en technologie

photo

Dashboarding en Rapportage

Impactvolle beslissingen neem je het liefst op basis van actuele, gedetailleerde en real time data. Oogst zorgt voor inzicht..

MEER INFORMATIE
photo

Data Management Platformen

Oogst zorgt voor relevante en effectieve online display inzet door efficiënter gebruik van data...

MEER INFORMATIE
photo

CRO en testen

Hetzelfde aantal bezoekers, maar meer omzetgroei? Conversie Optimalisatie heeft alles te maken met bezoekers converteren naar klanten...

MEER INFORMATIE