BEL ONS: 020 - 7155220

image

Google Analytics Premium

Loop je tegen de grenzen aan van Google Analytics? Of ben je op zoek naar inzichten die écht wat opleveren? Google Analytics 360 (voorheen Premium) biedt de bekende gebruiksvriendelijke Google Analytics interface plus een aantal bijzonder krachtige features.

Oogst is zowel Google Analytics als Analytics Premium gecertificeerd.

Features Google Analytics Premium

Google Analytics Premium biedt een veel grotere datacapaciteit dan de standaard editie. Tot 1 miljard pageviews per maand wordt er geen steekproef-data meer gebruikt bij grote hoeveelheden pageviews of bezoekers. Bovendien wordt de data eigendom van de licentiehouder.

Daarnaast kent Analytics Premium een gegarandeerde uptime, bijzonder snelle dataverwerking en een directe koppeling met Google BigQuery.

Google biedt een service level agreement (SLA) voor Analytics Premium met een hoge betrouwbaarheid op de data collectie (99,9%), rapportagebeschikbaarheid (99%) en beschikbaarheid van de data binnen 4 uur (98% garantie).

Ook biedt GA Premium geavanceerde analyse mogelijkheden zoals ongesamplelde data (geen steekproeven meer), data-driven attributie modellen en een slimme integratie met DoubleClick.

Google Analytics Premium wordt geleverd tegen een voorspelbaar en gereduceerd jaarlijks tarief, afhankelijk van de duur van de overeenkomst en de mate van ondersteuning met bijvoorbeeld dashboard-ontwikkeling, API-support, data-analyse en de gewenste ondersteuning.

De toegevoegde waarde van Analytics Premium

Met Analytics Premium beschikt je organisatie over betrouwbare data en de tools en statistieken om effectieve beslissingen te nemen. Dit vertaalt zich in meer omzet en hogere winst omdat het rendement van online media en de website zal stijgen. Er zal beter op KPI’s gestuurd kunnen worden en Web Analytics zal binnen je organisatie meer en effectiever worden gebruikt.

Whitepaper

Het is meer dan ooit belangrijk om data en inzichten voorhanden te hebben om de juiste marketingbeslissingen te maken. Google Analytics Premium helpt conversiegerichte bedrijven om snel toegang te krijgen tot de inzichten die ze nodig hebben om hun online marketing activiteiten te optimaliseren.

Google Analytics Premium door Oogst

Ons Oogst team maakt het verschil door ervaring en commitment. Een team van ervaren analytics consultants en data-analisten biedt 24/7 hands-on kennis, training en ondersteuning op het gebied van web analytics, e-commerce advies en data-analyse.

Meer data en technologie

photo

Web Analytics

Inzicht begint met betrouwbare data. Oogst is erkend web analytics specialist en web analytics is dan ook een belangrijk onderdeel van...

MEER INFORMATIE
photo

Dashboarding en Rapportage

Impactvolle beslissingen neem je het liefst op basis van actuele, gedetailleerde en real time data. Oogst zorgt voor inzicht...

MEER INFORMATIE
photo

Data Management Platformen

Oogst zorgt voor relevante en effectieve online display inzet door efficiënter gebruik van data...

MEER INFORMATIE