BEL ONS: 020 - 7155220

image

Best in class tooling 

Voor het stroomlijnen van campagnes en complexe processen gebruiken we slimme technologie en software. We zijn onafhankelijk van software aanbieders en bieden voor elk vraagstuk bij voorkeur meerdere oplossingen zodat we altijd maatwerk kunnen bieden.

Synchronisatie van voorraad met AdWords en GDN

Voor Google AdWords en Google Display Network (GDN) maken we een vrijwel real time synchronisatie mogelijk met je product database. We werken hiervoor met in-house scripting in combinatie met data feeds, en een aantal oplossingen van externe partners.

Conversie Attributie

We bieden inzicht in de werkelijke toegevoegde waarde van kanalen en partners met specifieke software en met Google Analytics. Met behulp van conversie-attributie ontstaat een volledig inzicht in bijdrage per kanaal en publisher. Deze informatie leent zich tevens voor mediamix modelling: waar zet ik mij mediabudget in met welke boodschap en timing?

Dashboarding & Intelligence

Om snel te kunnen reageren op kansen en concurrentie is betrouwbare data en duidelijke management informatie belangrijk. We brengen data samen in een overzichtelijk format via custom API koppelingen met AdWords, Analytics, specifieke SEO tools maar ook met externe databronnnen. We geven de resultaten en ontwikkelingen helder weer in een dashboard en KPI rapportage.

Personalisatie en segmentatie

We hebben diverse oplossingen beschikbaar om online gedrag te registreren, bezoekers te profileren en gepersonaliseerde content aan te bieden. We laten technologie het werk doen en maken analyses van bezoekersprofielen en en stellen de business rules op voor segmentatie en de bijbehorende boodschap.

Testen en optimaliseren

Voor het testen en optimaliseren van pagina's en bestelstraten hebben we diverse pakketten beschikbaar die met minimale IT belasting ingezet kunnen worden. Snel, flexibel en effectief. Datafeed optimalisatie Datafeed Optimalisatie zorgt voor actuele, geoptimaliseerde en flexibele productfeeds voor gebruik bij prijsvergelijkers, dynamische banners, affiliates en Product Listing Ads, bijvoorbeeld voor Google shopping.

Meer data en technologie

photo

CRO en Testen

Hetzelfde aantal bezoekers, maar meer omzetgroei? Conversie Optimalisatie heeft alles te maken met bezoekers converteren naar klanten...

MEER INFORMATIE
photo

SEA

SEA is een efficiënte, meetbare en rendabele methode om de beste ROI uit je campagnes te halen. Geen kanaal zit zo dicht tegen...

MEER INFORMATIE
photo

Dashboarding en Rapportage

Impactvolle beslissingen neem je het liefst op basis van actuele, gedetailleerde en real time data. Oogst zorgt voor inzicht...

MEER INFORMATIE