Oogst werkt onder andere voor de volgende opdrachtgevers:

hotelspecials
eduvision
mazda
OHRA
bruna
assem
delta-lloyd
otto
deloitte
hostnet
warmteservice
zoover
vandiepen
stylefruits
sas
travelhome
onvz
NCOI
companyinfo
flinders
johnson
oxby
atradius
hypotheekvisie
breedbandwinkel
petplan
footprint
bungalowspecials

Quotes 

De samenwerking met Oogst is voor Flinders erg belangrijk voor online succes. Niet alleen op het gebied van conversieoptimalisatie, maar ook op het vlak van SEA, SEO en Analytics heeft Oogst bijgedragen aan onze groei. Doordat het  Oogst team is aangesloten op onze interne teams zijn we in staat om extra snel te schakelen. Deskundigheid en flexibiliteit maken Oogst tot een bijzonder prettige partner om mee samen te werken.

Geert-Jan Smits, eigenaar Flinders

OHRA heeft gekozen voor online marketing van Oogst. Na de geslaagde migratie zijn we aan de slag gegaan om de organische posities voor onze belangrijkste producten te verbeteren. Met een mix van advies en uitvoering is dit goed gelukt.  Ook heeft Oogst met een gestructureerde aanpak van SEA in relatief korte tijd de resultaten voor OHRA behoorlijk verbeterd. Samen met OHRA's online team zijn aanzienlijk meer conversies tegen minder budget gerealiseerd voor de belangrijkste productcategorieën. Het dagelijkse contact en heldere rapportage sluiten daarbij uitstekend aan bij onze interne organisatie. Daarnaast ondersteunt Oogst op het gebied van meten, verbeteren en met workshops om de interne kennis aan te laten sluiten bij de online ambities. Oogst heeft bewezen van grote toegevoegde waarde te zijn op het gebied van online marketing en heeft bij OHRA uitstekende resultaten geboekt.  

Esther Elsschot, online marketeer bij OHRA

Soms kan een extra paar ogen op een campagne verfrissend werken. Daarom schakelden we voor een AdWords campagne Oogst in. Zij keken eens kritisch naar de AdWords campagne voor onze categorie speelgoed. Over het resultaat dat we met de vernieuwde campagne wisten te bereiken, waren we enthousiast. Nóg meer klanten wisten de weg naar onder meer onze knuffels, bordspellen en loopfietsjes te vinden. Daarom besloten we om samen met Oogst ook andere AdWords campagnes te optimaliseren. Oogst heeft ons overtuigd met resultaat en is een professionele en prettige partner om mee samen te werken.  

Ellen den Ouden, Senior Online Marketeer bij Bol.com

Na een zorgvuldige selectie heeft Hotel Booker gekozen voor Oogst als partner op het gebied van zoekmachine marketing. Na een intensieve pilot fase hebben we onverminderd vertrouwen in de expertise van Oogst op het gebied van Google AdWords en Zoekmachine Optimalisatie. De praktische aanpak en down-to-earth mentaliteit passen goed bij de resultaat gedreven organisatie van Hotel Booker. We werken prettig samen vanuit een gemeenschappelijke passie voor online resultaat.

Harrold de Boer, Manager Marketing & Communicatie bij Hotel Booker B.V.

Oogst is al jaren naar tevredenheid partner voor NCOI op het gebied van zoekmachine marketing. We hebben vertrouwen in de kennis en kunde van Oogst, daarom hebben we besloten om ook het uitvoerende deel van onze AdWords campagnes bij Oogst onder te brengen. 

Ellis van der Slikke, online marketeer NCOI

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website wilde ONVZ samenwerken met deskundige partijen. Wij hebben uitstekende ervaring met Oogst op het gebied van Search Advertising. De keuze om Oogst in te zetten voor zoekmachine optimalisatie tijdens de ontwikkeling van onze nieuwe website is ons bijzonder goed bevallen. Oogst combineert een uitstekende kennis van alle onderdelen van SEO met gedrevenheid en is een prettige partner om mee samen te werken. Ik kan Oogst van harte aanbevelen.

Arnoud Witsel, Webmanager ONVZ Zorgverzekeraar

Meer weten?

*
*
*

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

  • Deel deze pagina: