Oogst werkt onder andere voor de volgende opdrachtgevers:

hotelspecials
europcar
mazda
OHRA
bruna
assem
delta-lloyd
otto
deloitte
hostnet
warmteservice
zoover
vandiepen
stylefruits
sas
travelhome
onvz
NCOI
companyinfo
flinders
johnson
oxby
atradius
hypotheekvisie
breedbandwinkel
petplan
footprint
bungalowspecials

Quotes 

flinders logo

De samenwerking met Oogst is voor Flinders erg belangrijk voor online succes. Niet alleen op het gebied van conversieoptimalisatie, maar ook op het vlak van SEA, SEO en Analytics heeft Oogst bijgedragen aan onze groei. Doordat het  Oogst team is aangesloten op onze interne teams zijn we in staat om extra snel te schakelen. Deskundigheid en flexibiliteit maken Oogst tot een bijzonder prettige partner om mee samen te werken.

Geert-Jan Smits, eigenaar Flinders
Logo OHRA 2

OHRA heeft gekozen voor online marketing van Oogst. Na de geslaagde migratie zijn we aan de slag gegaan om de organische posities voor onze belangrijkste producten te verbeteren. Met een mix van advies en uitvoering is dit goed gelukt.  Ook heeft Oogst met een gestructureerde aanpak van SEA in relatief korte tijd de resultaten voor OHRA behoorlijk verbeterd. Samen met OHRA's online team zijn aanzienlijk meer conversies tegen minder budget gerealiseerd voor de belangrijkste productcategorieën. Het dagelijkse contact en heldere rapportage sluiten daarbij uitstekend aan bij onze interne organisatie. Daarnaast ondersteunt Oogst op het gebied van meten, verbeteren en met workshops om de interne kennis aan te laten sluiten bij de online ambities. Oogst heeft bewezen van grote toegevoegde waarde te zijn op het gebied van online marketing en heeft bij OHRA uitstekende resultaten geboekt.  

Esther Elschot, online marketeer bij OHRA
Logo HotelSpecials

"Oogst heeft laten zien dat optimaliseren niet iets is wat je er even bij doet. We werken al langer met Oogst op het vlak van SEA, SEO en conversie optimalisatie en we zijn erg tevreden met de manier van samenwerken en de tot nu geboekte resultaten. De samenwerking met Oogst is uitgegroeid tot een strategisch partnership waarbij hun consultants onderdeel zijn van ons Marketingteam. Ze ondersteunen op ieder niveau, bijvoorbeeld bij het verbeteren van de SEA en SEO processen maar ook bij het optimaliseren van de website, het inrichten van de datavoorziening via Dashboarding en het benutten van beschikbaarheidsdata van accomodaties binnen onze Online Marketing."

Remco Hofstede, eigenaar en oprichter Hotel Booker B.V.
ncoi logo

Oogst is al jaren naar tevredenheid partner voor NCOI op het gebied van zoekmachine marketing. We hebben vertrouwen in de kennis en kunde van Oogst, daarom hebben we besloten om ook het uitvoerende deel van onze AdWords campagnes bij Oogst onder te brengen. 

Ellis van der Slikke, online marketeer NCOI
onvz

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website wilde ONVZ samenwerken met deskundige partijen. Wij hebben uitstekende ervaring met Oogst op het gebied van Search Advertising. De keuze om Oogst in te zetten voor zoekmachine optimalisatie tijdens de ontwikkeling van onze nieuwe website is ons bijzonder goed bevallen. Oogst combineert een uitstekende kennis van alle onderdelen van SEO met gedrevenheid en is een prettige partner om mee samen te werken. Ik kan Oogst van harte aanbevelen.

Arnoud Witsel, Webmanager ONVZ Zorgverzekeraar
otto

We hebben Oogst ingeschakeld om ons affiliate programma te herstructureren, met als uiteindelijke doel het affiliate kanaal op een hoger level te tillen. Oogst heeft ons onder meer geholpen in de onderhandeling met de netwerken, het uitwerken van een eerlijk en competitief vergoedingsmodel en een goede publisher strategie waarbij het belonen op basis van toegevoegde waarde centraal staat. Daarnaast heeft Oogst dagelijks contact met de netwerken en de belangrijkste affiliates en worden alle affiliates strak gemonitord en constant beoordeeld op basis van de ontwikkeling in zowel kwantitatieve als kwalitatieve bijdrage. De gestructureerde en professionele aanpak van Oogst blijkt tot op heden succesvol. De omzet is het afgelopen jaar aanzienlijk toegenomen. We hebben er alle vertrouwen in dat de kwaliteit van het programma verder zal groeien en hiermee ook de resultaten. Gezien de positieve resultaten en prettige samenwerking zullen we Oogst dan ook zeker aanbevelen. 

Linda Mels, Online Marketing Specialist, OTTO B.V.

Meer weten?

*
*
*

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

  • Deel deze pagina: