BEL ONS: 020 - 7155220

Cases

Oogst helpt al meer dan tien jaar online ambities waar te maken met innovatieve online marketing. We halen het maximale uit online kanalen en geloven in de kracht van een integrale inzet van paid, owned en earned media. Performance en meetbaarheid staan altijd centraal. Samenwerken met Oogst betekent optimaal resultaat. 

Hogere conversie door reviews voor Flinders

"Niet alleen op het gebied van conversieoptimalisatie, maar ook op het vlak van SEA, SEO en Analytics heeft Oogst bijgedragen aan onze groei. Deskundigheid en flexibiliteit maken Oogst tot een bijzonder prettige partner om mee samen te werken.” - Geert-Jan Smits, eigenaar Flinders.

BEKIJK CASE

Affiliate management voor OTTO

"De gestructureerde en professionele aanpak van Oogst blijkt tot op heden succesvol. De omzet is het afgelopen jaar aanzienlijk toegenomen. Gezien de positieve resultaten en prettige samenwerking zullen we Oogst zeker aanbevelen.” - Linda Mels, Online Marketing Specialist OTTO.

BEKIJK CASE

Online succes voor OHRA

“Oogst heeft bewezen van grote toegevoegde waarde te zijn op het gebied van online marketing en heeft bij OHRA uitstekende resultaten geboekt." - Esther Elschot, online marketeer bij OHRA.

BEKIJK CASE

Email Marketing voor Zorgkiezer

"In plaats van veel te investeren en concurreren in Adwords campagnes, en juist meer de nadruk te leggen op email, is het kostenniveau drastisch lager uitgepakt en is een vergelijkbaar aantal conversies gerealiseerd. We zijn erg tevreden met het behaalde eindresultaat." - Wim Vis, Communicatie Specialist bij Zorgkiezer. 

BEKIJK CASE

SEO migratie voor ONVZ

"Oogst combineert een uitstekende kennis van alle onderdelen van SEO met gedrevenheid en is een prettige partner om mee samen te werken. Ik kan Oogst van harte aanbevelen." - Arnoud Witsel, Webmanager ONVZ Zorgverzekeraar.

BEKIJK CASE

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP