BEL ONS: 020 - 7155220

Blog

We bloggen regelmatig over nieuws en inzichten op bekende blogpagina's als Emerce, MarketingFacts en Twinkle. Op dit blog vind je het laatste nieuws binnen het online marketing vakgebied, verzameld door onze redactie.

news NIEUWSUPDATE

Digital Marketing Live! Wij zijn erbij op 1 juni.

26-05-2017

Donderdag 1 juni vindt de 6e editie van Digital Marketing Live! plaats. Het grootste event van de Benelux op het gebied van online marketing en advertising en interactive media. Dit jaar zijn we er bij. Laat je inspireren door de experts van Oogst, Oxyma, Your Social en OFS!

LEES MEER
news WHITEPAPER

Kickstart je DMP traject!

17-05-2017

Succesvolle bedrijven geven actief vorm aan customer journeys in plaats van te reageren op touchpoints. Maar hoe zorg je ervoor dat je klanten die gepersonaliseerde ervaring kan bieden? Het antwoord ligt in het centraal aansturen van media op basis van relevante klantinformatie en logische klantcontactstrategieën: van een centraal Data Management Platform.

LEES MEER
news BLOG

Google maakt cross-device retargeting mogelijk binnen Bid Manager

19-04-2017

Google kondigde recentelijk aan cross device retargeting binnen search en display campagnes mogelijk te maken. Dit biedt kansen voor marketeers voor het verhogen van conversies tegen lagere kosten. Wat gaat er veranderen? En hoe werkt het?

LEES MEER
news BLOG

Oxyma kiest voor Oracle Cloud

18-04-2017

Omni-channel marketingbureau Oxyma kiest voor de Oracle Cloud. Met dit platform kan Oxyma en haar bureaus Oogst, aFrogleap en Your Social, optimaal gebruik maken van klantdata en -inzichten.

LEES MEER