BEL ONS: 020 - 7155220

Blog

We bloggen regelmatig over nieuws en inzichten op bekende blogpagina's als Emerce, MarketingFacts en Twinkle. Op dit blog vind je het laatste nieuws binnen het online marketing vakgebied, verzameld door onze redactie.

news BLOG

Oogst bij prestigieuze Kindervredesprijs uitreiking in de Ridderzaal

05-12-2016

Op vrijdag 2 december werd de Internationale Kindervredesprijs 2016 in de Ridderzaal in Den Haag uitgereikt aan de 16-jarige Kehkashan Basu uit de Verenigde Arabische Emiraten. Zij won de prestigieuze prijs voor de manier waarop zij samen met haar organisatie Green Hope de aantasting van het milieu een halt toe roept. De Kindervredesprijs is een initiatief van KidsRights, die wereldwijd opkomt voor de positie van kwetsbare kinderen. Oogst ondersteunt KidsRights al sinds 2010 en was derhalve ook dit jaar bij deze bijzondere uitreiking aanwezig.

LEES MEER
news BLOG

Google Shopping voor affiliates: power to the publisher?

23-11-2016

In 2012 is Google Shopping in haar huidige vorm geïntroduceerd. Het platform blijft groeien en is voor online marketeers soms een zegen, maar soms ook een vloek. Het platform heeft altijd bewezen goed te kunnen converteren, hoewel het kan schommelen in de resultaten en het ene account beter geschikt is dan het andere. Uiteraard is er altijd concurrentie, maar met de juiste optimalisatie is het ook voor de kleinere adverteerder mogelijk goede resultaten te behalen. Maar er gaat wat veranderen.

LEES MEER
news NIEUWSUPDATE

Oogst eerste Data Studio partner van Google

16-11-2016

Op 16 november heeft Google voor de eerste keer de Data Studio product certificering uitgereikt. Data Studio 360 is het nieuwste onderdeel van de Google Analytics 360 Suite. Met dit nieuwe gratis datavisualisatie- en rapportage programma zijn eenvoudig visueel aantrekkelijke, interactieve dashboards op te stellen. Hiermee gaat Google de concurrentie aan met de gevestigde namen. Online marketing bureau Oogst behoort tot de eerste lichting met Data Studio certificaat.

LEES MEER
news BLOG

Shopping komt naar Instagram

03-11-2016

Instagram kondigt op het blog aan te starten met een nieuwe variant van shopping advertenties op het platform. Instagram neemt daarmee een drempel weg voor consumenten om producten te kopen via mobiel door een extra stap toe te voegen met meer informatie over het product.

LEES MEER
news NIEUWSUPDATE

Oogst seminar: een middag vol visie, praktijkcases en inspiratie

25-10-2016

Oogst organiseert op 6 december 2016 in filmmuseum Eye in Amsterdam een Seminar over Data Management Platforms en Customer Journeys. Het zijn inmiddels buzzwords, maar hoe maak je nu een succes van je Data Management Platform? Wat zijn de valkuilen en wat hebben succesvolle cases met elkaar gemeen? We halen het net op van de vele succesvolle implementaties van de afgelopen tijd en bieden het je aan tijdens een middag vol visie, praktijkcases en inspiratie.

LEES MEER