BEL ONS: 020 - 7155220

Blog

We bloggen regelmatig over nieuws en inzichten op bekende blogpagina's als Emerce, MarketingFacts en Twinkle. Op dit blog vind je het laatste nieuws binnen het online marketing vakgebied, verzameld door onze redactie.

news NIEUWSUPDATE

Google stopt met het scannen van email berichten in Gmail

30-06-2017

Google heeft vrijdag 23 juni in een verklaring aangegeven in de loop van dit jaar te stoppen met het ‘scannen’ van emailberichten in de consumentenversie van Gmail.

LEES MEER
news BLOG

Google Merchant Promotions: promoot je product binnen Google Shopping

22-06-2017

In de USA bestaat de mogelijkheid al geruime tijd, maar sinds kort biedt Google de mogelijkheid om Merchant Promotions te vertonen ook in Europa. Merchant Promotions is een gratis functie om extra promoties in Google Shopping toe te voegen, zoals een speciale aanbieding of kortingscode.

LEES MEER
news NIEUWSUPDATE

Google kiest Oogst als strategisch partner voor YouTube.

13-06-2017

De display en social consultants van Oogst worden momenteel bijgepraat over het optimaal inzetten van Branding Campagnes via YouTube.

LEES MEER
news BLOG

De 7 ‘Must Have’ scripts voor elk AdWords account

31-05-2017

Adwords scripts, wie kent ze niet? Bijna elke online marketeer heeft wel eens geëxperimenteerd met de script bibliotheek van AdWords. Toch gebruikt nog lang niet iedereen de kracht van scripts in zijn accounts terwijl het je werk een stuk makkelijker kan maken. In dit artikel staan 7 handige scripts beschreven, die je direct in je account kan toepassen.

LEES MEER
news BLOG

Google maakt de kwaliteitsscore inzichtelijk

29-05-2017

Google heeft per 15 mei 2017 een aantal verbeteringen aangebracht in het rapporteren van de kwaliteitsscore in Adwords. De kwaliteitsscore geeft een indicatie van de kwaliteit van jouw zoekwoorden, advertenties en landingspagina’s. Deze update van Google zorgt voor meer transparantie waardoor je meer en sneller inzicht krijgt in de kwaliteitsscore en tijd en kosten kan besparen.

LEES MEER