Accreditaties-Oogst-img

Oogst en haar medewerkers zijn door zowel door Google als Yahoo! officieel geaccrediteerd en daarmee een betrouwbare en professionele partner.

Google AdWords Certified Partner

Alle AdWords campagnemanagers bij Oogst zijn AdWords Qualified professionals. Zij zijn geslaagd voor het AdWords trainingsprogramma van Google (Google Qualified Professional examen) en onderhouden hun kennis met trainingen, seminars en direct contact met Google. Ook is Oogst als bureau benoemd tot Google AdWords Certified Partner.

Google Analytics Certified Partner

De meeste van onze online marketeers zijn Google Analytics Certified Individuals. Daarnaast voldoet Oogst als bureau aan de strenge eisen van Google op het gebied van werken met en implementeren van Google Analytics. Het vertrouwen dat Google heeft in onze kennis en ervaring met betrekking tot Google Analytics is voor ons een compliment.

Als Google Analytics Certified Partner heeft Oogst direct toegang tot het besloten kennisnetwerk van Google waarbinnen nieuwe ideeën en technische tips worden gedeeld. Daarnaast beschikken Certified Partners over betaversies van de nieuwste features in Google Analytics.

Naast Google AdWords en Google Analytics biedt Oogst ook ondersteuning voor Website Optimizer. Daarbij hebben we ervaring met het implementeren en beheren van een aantal toonaangevende web analytics pakketten.

Vanzelfsprekend onderhoudt Oogst zowel voor zichzelf als voor haar klanten een intensieve samenwerking met Google.

Yahoo! Search Marketing

Met ook een accreditatie door Yahoo! Search Marketing is Oogst geaccrediteerd door alle grote zoekmachine netwerken. We kunnen uitstekend overweg met systemen van Yahoo! Search waardoor het wereldwijde netwerk van Yahoo! Search optimaal kan worden benut.

Visual Website Optimizer Certified Partner

Visuel Website Optimizer - Certified Partner

Wij zijn ook gecertificeerd partner van Visual Website Optimizer. Door middel van de Visual Website Optimizer hebben we voor diverse van onze klanten verschillende versies van hun websites en landingspagina's onderworpen aan A/B testen om uit te vinden welke het beste werkt.

Categorie:

  • Share this article with your friends:
  • Share with your friends:
Advies nodig? Neem contact op

kleertjes-aapje Affiliate marketing voor Kleertjes.com

Uitdaging: het succesvol opzetten van het affiliate kanaal, waarbij kannibalisatie op andere kanalen minimaal is. Resultaat: Oogst heeft een succesvol affiliate programma neergezet waarmee substantieel additioneel salesvolume wordt gegenereerd.

Lees meer »
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Regelmatig deelt Oogst actuele nieuwsartikelen en interessante ontwikkelingen uit de branche via de nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte!