Met een sterke basis in Search Engine Marketing, prestatieverbetering en Advertising biedt Oogst alle ingrediënten om uw online marketingcampagnes tot een succes te maken. We hechten er belang aan om aantoonbaar voorop te lopen binnen ons vakgebied. Oogst en haar medewerkers zijn door zowel Google als Yahoo! officieel geaccrediteerd op meerdere vlakken en daarmee een betrouwbare en professionele partner.

google-partner-2
GA-Premium-reseller-logo100
adwords-certified-partner-1
analytics-certified-partner-1
GTM-certified-partner-badge
facebook150x100
moa_partner logo
iab-logo
IAB-Taskforce-Search
yahoobing
doubleclick
visual-webiste-optimizer-certified-2
klipfolio-registered-partner-1
GX
adcore150x100
productsup-2
optimizely-logo
hadoops150x100
Marin
tableau-software-logo
rightmedia150x100
appnexus
sociomantic-logo
criteo
invitemedia150x100
adwords-certified-partner-1
Google AdWords Certified Partner

AdWords Certified Partners voldoen aan een aantal strenge eisen ten aanzien van de kennis over Google AdWords en het toepassen daarvan. Alle AdWords specialisten bij Oogst zijn AdWords Qualified Professionals. Zij houden hun kennis op peil met trainingen, examens, seminars en het dagelijkse contact met Google. Veel van onze AdWords specialisten zijn gewilde sprekers op seminars en bloggen regelmatig over de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

analytics-certified-partner-1
Google Analytics Certified Partner

Google ondersteunt Google Analytics onder andere via een select aantal consultancybedrijven. In Nederland is Oogst aangemerkt als Google Analytics Certified Partner. Hiermee erkent zij vaardigheden en kennis op het gebied van werken met en implementeren van Google Analytics en het uitvoeren van complexe verbetertrajecten.

Als Google Analytics Certified Partner heeft Oogst direct toegang tot het besloten kennisnetwerk van Google waarbinnen nieuwe ideeën en technische tips worden gedeeld. Daarnaast beschikken Certified Partners over betaversies van de nieuwste features in Google Analytics.

google-partner-2
Google Partner

Google Partners zijn online marketingbedrijven die gecertificeerd zijn door Google. Certificering geeft aan dat Oogst door Google gecertificeerde specialisten in huis heeft. Google Partners zijn online marketing specialisten, hebben de theoretische kennis, onderscheiden zich met bewezen prestaties en blijven op de hoogte van de nieuwste Google-tools en -producten door elke 18 maanden door Google verzorgde certificeringsexamens met goed gevolg af te leggen. Partners werken rechtstreeks samen met Google. Zij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe producten en mogen deze als eerste gebruiken om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

productsup-2
Productsup
Product datafeed optimalisatie zorgt voor actuele en geoptimaliseerde productfeeds voor vergelijkers, affiliates en dynamische banners en PLA campagnes, bijvoorbeeld voor Google shopping. Feed optimalisatie bespaart tijd en geld en levert aantoonbaar meer rendement op.
visual-webiste-optimizer-certified-2
Visual website optimizer

Visual Website Optimizer is een A/B testing tool die het mogelijk maakt om verschillende versies van websites en landingspagina's te testen. Daarnaast heeft dit softwarepakket een aantal extra functionaliteiten zoals multivariate testing, behavioral targeting, heatmaps en usability testing. Naast VWO biedt Oogst ondersteuning voor Optimizely, tevens een pakket om pagina's te optimaliseren door verschillende versies te testen. Optimizely biedt in tegenstelling tot VWO Nederlandse support.

Meer weten?

*
*
*

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

  • Deel deze pagina: