spoor

De betrokkenheid van Oogst merk je door een actieve houding. We werken met heldere procedures en rapportages die aan het begin van de samenwerking op maat worden gesneden.

Methode

Oogst werkt volgens een methode die gebaseerd is op een aantal eenvoudige principes:

  • Breng de huidige situatie en knelpunten in kaart
  • Bepaal samen waar je naartoe wilt
  • Bepaal wat er voor nodig is om daar te komen
  • Werk doelgericht en gedisciplineerd aan het verbeteren van het resultaat

Deze succesvolle werkwijze is het nuchtere resultaat van jarenlange ervaring met vaak complexe online marketingprojecten.

Rapportages en communicatie worden vooraf aangepast op de behoeften van onze opdrachtgevers. Onze transparante methode van voor- en nacalculatie laat geen ruimte voor giswerk over hoe wij onze tijd besteden. Wel zo duidelijk.

Wil je meer weten van onze aanpak? We gaan graag het gesprek met je aan.

  • Share with your friends:

NCOI

“Oogst is al jaren naar tevredenheid partner voor NCOI op het gebied van zoekmachine marketing. We hebben vertrouwen in de kennis en kunde van Oogst, daarom hebben we besloten om ook het uitvoerende deel van onze AdWords campagnes bij Oogst onder te brengen.”

Lees meer »
onvz-SEO SEO migratie voor ONVZ

Uitdaging: Bewaak de organische optimalisatie tijdens de ontwikkelfase van de nieuwe website en voorkom een dip in verkeer uit zoekmachines door de migratie voor zoekmachines te optimaliseren. Resultaat: Een technisch en inhoudelijk geoptimaliseerde website die achteraf nauwelijks meer gecorrigeerd hoefde te worden. De migratie heeft geen noemenswaardige dip in traffic of vindbaarheid opgeleverd.

Lees meer »
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Regelmatig deelt Oogst actuele nieuwsartikelen en interessante ontwikkelingen uit de branche via de nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte!