Als bedrijf hebben we niet alleen een economische maar ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. We ondersteunen daarom initiatieven die we nodig of gewoon sympathiek vinden. Dat doen we met financiele steun, maar ook door onze kennis en kunde ter beschikking te stellen.

KidsRights

kidsrights-india-OogstWij doen dat onder andere door de stichting KidsRights te ondersteunen. KidsRights gelooft in een wereld waarin alle kinderen toegang hebben tot basisvoorzieningen en de mogelijkheid krijgen om zich te ontplooien.

KidsRights komt op voor de positie van zeer kwetsbare kinderen waar ook ter wereld en zet zich in om hun rechten tot uiting te brengen. Oogst geeft partner Bachpan Bachao Andolan, die in India die tegen kinderarbeid strijdt, jaarlijks een financiële injectie. Wil je KidsRights ook steunen, kijk dan op hun 'Help mee'-pagina hoe dat kan.

Lendahand

lendahandLendahand is een sociaal crowdfunding initiatief dat financiering aantrekt voor ondernemers in ontwikkelingslanden. Lendahand onderscheidt zich ten opzichte van de sociale banken in Nederland door een link te leggen tussen de investeerder in Nederland die kapitaal beschikbaar stelt en de MKB ondernemer in het ontwikkelingsland. Ook komt 100% van het verstrekte kapitaal bij de ondernemers terecht en worden investeerders op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Oogst ondersteunt Lendahand met advies en uitvoering op het gebied van online marketing. Hieronder vallen diensten als het werven van bezoekers en leads via online advertentiecampagnes, zoekmachine optimalisatie en het meten van bezoekersgedrag op de website.

Meer weten?

*
*
*

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

  • Deel deze pagina: