congres

Op zoek naar een spreker? Iemand die op inspirerende wijze de veranderende wereld van online marketing uit de doeken kan doen? Of een ervaringsdeskundige die meer kan vertellen over web analytics, zoekmachine optimalisatie, internet adverteren of conversie optimalisatie?

Oogst deelt kennis tijdens congressen, geeft colleges voor hogeschool en universiteit en organiseert geregeld masterclasses voor online marketeers

We hebben ervaring met verschillende doelgroepen op diverse events of congressen. Voorbeelden hiervan zijn Emerce eTravel, SESAmsterdam, Delta Lloyd eDay, Emerce eFinancials. Ook spreken we bij klanten, bedrijven en universiteiten en Hogescholen.

Pieter de Zwart

Alle lof en waardering voor jullie inzet. Een dag na jullie gastcolleges pitchten de studenten de status van hun start-up's aan elkaar. Tijdens de presentaties en de discussies werd vaak gerefereerd aan de workshop. Jullie hebben ze goed aan het denken én handelen gezet.

Pieter de Zwart, Coach Entrepreneurship ACE, Universiteit van Amsterdam

Hieronder een greep uit de onderwerpen waar Oogst over kan spreken, maar we kunnen ook een toegespitste lezing op basis van jouw briefing voorbereiden:

  • 10 kansen in Online Marketing eventueel aangepast aan de betreffende branche
  • Masterclass Affiliate Marketing
  • De invloed van Social op SEO
  • De meetbaarheid van Online Marketing
  • De geheimen van Online adverteren
  • De toolkit van de online marketeer

Heb je een boeiende spreker nodig die een onderwerp uit online marketing breed kan bespreken of juist de diepte in kan gaan? Neem dan contact met ons op.

  • Share this article with your friends:
  • Share with your friends:
Advies nodig? Neem contact op

eFinancials2011 Oogst @ eFinancials

Op donderdag 3 november 2011 neemt Oogst deel aan de 2e editie van eFinancials. Online ontwikkelingen bieden de financiële wereld vele mogelijkheden welke besproken worden tijdens het congres. Daarnaast zijn er parallelsessies, vipsessies en volop netwerkmogelijkheden in de lounge. Sprekers van allerlei financiële instellingen en online autoriteiten geven een kijkje in de keuken en delen hun ervaringen en successen, waaronder ook Oogst.

Lees meer »
Collegezaal-Brussel Workshop Online Marketing UvA

Philip Spaas verzorgde namens Oogst twee gastcolleges voor 60 studenten van de Universiteit van Amsterdam minor Entrepreneurship, die in groepjes een onderneming startten.

Lees meer »
emerce-e-travel Oogst spreekt op eTravel

Op 7 juni aanstaande is Oogst een van de sprekers op eTravel. In deze sessie vertelt Oogst je, waar je je -met het hoogseizoen voor de deur- als online (travel) marketeer mee bezig moet houden om van 2012 een succesvol jaar te maken.

Lees meer »
studenten_uva Afsluiting Minor Entrepreneurship UvA Spring 2012

In het afgelopen semester heeft Oogst zich verbonden aan de Minor Entrepreneurship van de UvA. Philip Spaas verzorgde twee interactieve gastcolleges Online Marketing en coachte een team.

Lees meer »
bol.com poppetje Oogst spreekt op partner event van Bol.com

Op donderdag 17 januari 2013 organiseert Bol.com een partner-event voor affiliates en developers. Op dit event zullen zeventien experts verdeeld over keynote en parallel-sessies aan het woord komen, waaronder ook Arjen Hettinga, Online Strateeg bij Oogst.

Lees meer »
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Regelmatig deelt Oogst actuele nieuwsartikelen en interessante ontwikkelingen uit de branche via de nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte!