We spreken regelmatig op congressen en seminars over ons vakgebied. Daarnaast publiceren we zeer regelmatig over onderwerpen die van belang zijn voor onze klanten. We doen dit om onszelf scherp te houden maar ook om voorop te blijven lopen en om voeling te houden met talent op universiteiten en hogescholen.

Oogst-Spreken en kennis delen

Oogst heeft een partnership met diverse instituten en onderwijsinstellingen om de kennisontwikkeling rondom online marketing te stimuleren en talent te enthousiasmeren.

Spreken op congressen en seminars

Congressen en seminars zijn een belangrijk medium om onze kennis te verspreiden onder een breder publiek. Veelal zijn dit spreekbeurten over online marketing voor specifieke ranches, benutten van Big Data of andere deelgebieden die in ontwikkeling zijn.Daarnaast organiseren we ook workshops en masterclasses rondom een bepaald thema. Onder onze doelgroep bevinden zich online marketeers, e-commerce managers maar ook data analysten en webanalysten.

Universiteiten en hogescholen

Een aantal maal per jaar spreken medewerkers van Oogst op hogescholen en universiteiten. Voor de Universiteit van Amsterdam bijvoorbeeld bieden we kennis en begeleiding aan studenten binnen de minor entrepreneurship.

Nieuws, bloggen en evenementen

Daarnaast bloggen onze medewerkers regelmatig in diverse online media (o.a. Emerce, Marketingfacts) om onze visie op actuele en vakinhoudelijke onderwerpen te geven. Belangrijke evenementen worden door ons bezocht waarna verslag wordt gedaan van de behandelde onderwerpen en spreekbeurten. Ook op onze eigen blogpagina behandelen we nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Twitter, LinkedIn, Facebook, SlideShare of Google+!

emerce-klein marketingfacts-klein twinkle-klein hangout-klein
VU-klein RSM-klein UVA-klein iab-klein

 

Meer weten?

*
*
*

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

  • Deel deze pagina: